сувид температура и время таблица говядина

de sous vide temperatuur en de tijd tafel Rundvlees

De su-vid technologie is slechts een doorbraak in de technologie van het koken van rundvlees vlees door beginners, de suvid technologie stelt u in staat om het resultaat een keer te bereiken, herhaal het voorspelbaarder in de volgende rundvleespreparaten. Ten eerste, de kale tafels, maar ik adviseer u om zorgvuldig de volgende tekst te lezen: Raw Steak 30-40 mm 25-30 min.; Steak 30-40 mm 65-120 min. 55 ° C; medium Rare Steak 30-40mm 80-180 min. 58 ° C.

Laten we beginnen met eenvoudige waarheden — voor een kooktijd van minder dan 4-5 uur, alleen marmered rundvlees is geschikt, «gewone koe» zal praktisch niet kauwen !

Bij het bespreken van de temperatuur-en kooktijd van suwid-rundvlees hebben we het dus niet over de meest sinewy-delen van marmered beef. Als u een mes neemt, voel je vrij om 3-4 uur toe te voegen aan de kooktijd. Anders moet het in bijna transparante stukken worden gesneden, zodat het «gekauwd»kan worden.

Als u klaar bent om te eten «Vlees met bloed» dan zal het 15-30 minuten duren om een rauwe biefstuk met een dikte van 20-30 mm te krijgen. bij een temperatuur van 50 ° C. Voor een dikker stuk, zal het meer tijd, natuurlijk, dus voor rundvlees rauwe biefstuk en voor een stuk met een dikte van 30-40 mm, moet u 25-30 minuten. op dezelfde 50 ° C graden.

Zeldzame Steak met een dikte van 20-30 mm zal worden gekookt voor ten minste 40-120 minuten. bij een temperatuur van 55 ° C is een zeldzame biefstuk met een dikte van 30-40 mm 65-120 minuten nodig. bij 55 ° C.
Het vlees zal een roze sap hebben, als voor Medium zeldzame Steak met een dikte van 20-30mm tijd doorbrengen van 45 tot 180 minuten. bij 58 ° C. Met een dikker stuk rundvlees Medium zeldzame Steak 30-40mm 80-180 min. 58 ° C. Maar, nogmaals, dit is voor een » goed gekozen stuk, als je niet zeker bent hoeveel harde delen er zijn, dan verhogen de kooktijd.

Voor de eerste experimenten in het koken, geven we tips-pak de stukken in verschillende pakketten, en na het wachten op de tijd op de tafel, trek uit en snel afkoelen een van de pakketten, zodat de rest om verder voor te bereiden. En al beschikken over verschillende stukken kooktijd om de resultaten te vergelijken. De keuken is een experiment, en suvide zal u toelaten om de herhaalbaarheid van het gerecht te verhogen door te leren van deze ervaring de kookparameters

Поделиться информацией с друзьями: ВКонтакте Одноклассники Facebook Twitter de sous vide temperatuur en de tijd tafel Rundvlees